Ψίθυροι καρδιάς για τον Δημήτρη και τη Τζίνα

Ψίθυροι καρδιάς για τον Δημήτρη και    Τζίνα                                                                                          
                                                                                                                                                                   

Η δυναμική κοσμική κυρία έχει έρθει τόσο κοντά στον Δημήτρη Κοντομηνά, που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο υπέροχο σπίτι του στην περιοχή των ανακτόρων. Ήταν μια κοινή απόφαση των δυο τους που έγινε κατόπιν ωρίμου σκέψεως και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η Τζίνα Ξανθάκη μετέφερε τα ρούχα και τα προσωπικά της αντικείμενα στην κατοικία του επιχειρηματία, που βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής, πίσω ακριβώς από το προεδρικό μέγαρο. Ταυτόχρονα, οι δυο τους έχουν πυκνώσει τις κοσμικές τους εξόδους, κρατώντας .............πάντα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ.

Το δείπνο της νίκης στο Baraonda και η εμφάνιση στη Λάρισα
Για να γιορτάσει τη βράβευση της στο Λονδίνο, η επιχειρηματίας Τζίνα Ξανθάκη μαζί με λίγους καλούς φίλους και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά δείπνησαν πριν από λίγες ήμερες στο Baraonda.
Η παρέα έφθασε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ και παρέμεινε στο chic restaurandt για περισσότερες από δύο ώρες. Στη συνεχεία η Τζίνα Ξανθάκη αναχώρησε μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά για την κατοικία του στην οδό Μελεάγρου, στην περιοχή των ανακτόρων.
Λίγες ήμερες αργότερα το ζευγάρι αναχώρησε για τη Λάρισα, προκείμενου να δώσει το παρών στα εγκαίνια του γηπέδου «AEL FC Arena» που πραγματοποιήθηκαν την προηγουμένη εβδομάδα, παρουσία δέκα χιλιάδων θεατών και του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.
Ντυμένη ιδιαίτερα κομψά, η Τζίνα Ξανθάκη κάθισε δίπλα στον Αντώνη Ρεμο και τον Δημήτρη Κοντομηνά στις θέσεις των επισήμων, προκειμένου να παρακολουθήσει το show που είχε ετοιμαστεί ειδικά για τη βραδιά εκείνη.
Η γνωριμία και η σχέση
Οι ψίθυροι στα κοσμικά πηγαδάκια, πριν από δυο μήνες, μετέφεραν την είδηση πως μία όμορφη και δυναμική γυναίκα μονοπώλησε το ενδιαφέρον του επιτυχημένου επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, που ξέρει πολύ καλά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Οι ψίθυροι αυτοί έγιναν πιο έντονοι, όταν πολλοί από τους κοσμικούς Αθηναίους που δειπνούν στο Nobu είδαν ανάμεσα στις παρέες τον Δημήτρη Κοντομηνά να γευματίζει μαζί με την Τζίνα Ξανθάκη και να περνά ιδιαίτερα καλά.
Αυτό συνέβη πριν από ένα μήνα περίπου στο κοσμικό bar-restaurant της Βουλιαγμένης.
Όμως οι δυο τους δεν έπαψαν να είναι μαζί όλο αυτό το διάστημα και να έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα όμορφη σχέση, βάσει των τελευταίων πληροφοριών. Οι δυο τους, όπως ειπώθηκε, γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρωταρχικό ρόλο στη γνωριμία τους έπαιξε κορυφαίος επιχειρηματίας μαζί με τη σύζυγο του, που είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια τόσο με τον Δημήτρη Κοντομηνά όσο και με τη Τζίνα Ξανθάκη. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία που έφερε κοντά αυτούς τους δυο επιτυχημένους ανθρώπους.
Ωστόσο, από την άλλη, τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η νέα του σύντροφος φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Περνούν αρκετό χρόνο μαζί όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν και το προηγούμενοι διάστημα πραγματοποίησαν και κρουαζιέρες στα νησιά του Αιγαίου, παρέα με αγαπημένους τους φίλους.
Λέγεται μάλιστα πως ο επιχειρηματίας ζητά από την αγαπημένη του να τον συμβουλεύει πάνω σε θέματα real estate και αγορών, καθώς εκείνη, εκτός των άλλων, είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη στον τομέα των αγοραπωλησιών εκτάσεων και κατοικιών στα νότια προάστια της Αθήνας. Η ίδια, άλλωστε, διαθέτει ένα εκπληκτικό σπίτι στην περιοχή της Βουλιαγμένης, με το οποίο έχει δηλώσει στο παρελθόν ερωτευμένη με τη θέα που έχει προς τη θάλασσα.
Η διάκριση στο Λονδίνο
Η Τζίνα Ξανθάκη είναι καταξιωμένη και αναγνωρισμένη στον κλάδο των κορυφαίων κατασκευαστών στη χώρα μας.
Πρόσφατα, η εταιρεία της απο­περάτωσε ένα αποκλειστικό έργο οικιστικής ανάπτυξης στην ανατολική Κρήτη της εταιρείας IVV Ltd, που επιλέχθηκε ανάμεσα στα 3 καλύτερα οικιστικά συγκροτήματα της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα, απέσπασε τρεις σημαντικές διακρίσεις από την επιτροπή των διεθνών βραβείων International Property Awards, οι οποίες ανακοινώθηκαν σε ειδική τελετή στο ξενοδοχείο Sheraton Park Lane στο Λονδίνο, σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg και τις εφημερίδες New York Times, Frankfurter Allgemeine και International Herald Tribune.
Η επιχειρηματίας, η οποία είναι CEO της IVV Ltd, παρέλαβε τα βραβεία στην εκδήλωση αυτή και δήλωσε, μεταξύ άλλων, σχετικό: «Οι συγκεκριμένες διακρίσεις επιβραβεύουν όχι μόνο το Elounda Island View Villas, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό real estate.
Η απόκτηση τόσο σημαντικών βραβείων από έγκριτους διεθνείς φορείς επιβεβαιώνει το πρωτοποριακό concept και-το υψηλό επίπεδο ποιότητας του συγκροτήματος, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από τη διεθνή αγορά από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του.»
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τη Τζίνα Ξανθάκη πραγματοποίησαν πριν λίγες εβδομάδες την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους στη βραδιά που πραγματοποίησε ο επιχειρηματίας Θανάσης Λασκαρίδης στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στη διάρκεια της οποίας πολλοί επώνυμοι Αθηναίοι είχαν την ευκαιρία, μαζί με τον απλά κόσμο, να ακούσουν την ομιλία του διακεκριμένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Sir Βασίλειου Μαρκεζίνη.
Ο επιχειρηματίας με τη σύντροφο του έφθασαν αρκετή ώρα πριν την ομιλία, και αφού απόλαυσαν τον καφέ τους σε ένα από τα σαλόνια του ξενοδοχείου, κατευθύνθηκαν προς την αίθουσα όπου θα πραγματοποιούταν η ομιλία. Αμέσως οδηγήθηκαν στις θέσεις που τους είχαν κρατηθεί και παρακολούθησαν την ομιλία του καθηγητή και ακαδημαϊκού μέχρι το τέλος. Αμέσως μετά αποχώρησαν από το ξενοδοχείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ